Šī lapa ir izdrukāta no LELB Dubultu draudze
Interneta adrese:
http://www.dubultudraudze.lv/?ct=pasdraudze_actual&fu=read&id=573

Pavasara Alfa – ar 24. februāri tiešsaistē

Ģirts
2021.02.10 17:03

Šajā laikā, kad mums visapkārt ir tik daudz nezināmā, neskaidrā un nestabilā, ir tik brīnišķīgi dot iespēju cilvēkiem atklāt ceļu pie Tā, kurš ir nemainīgs un uzticams mūžīgi. Iespējams tieši šis laiks kādus cilvēkus ir darījis gatavākus sadzirdēt Evaņģēlija labo vēsti. Tāpēc vēlamies iedrošināt visus, kas par tiešsaistes Alfu, varbūt, šaubās, to vienkārši izmēģinat!

Lūdzu pieteikties kursā, aizpildot šo Google tieteikuma formu,
vai arī, rakstot uz girtsp@latnet.lv vai pa tālruni 29265189 (Ģirts) vai – pie draudzes mācītāja.

Kāpēc Alfa? Izzināt, atklāt, iepazīt – to, kas Tev patiesi svarīgs. Tāpat kā dodoties aizraujošā ekspedīcijā, arī ticības iepazīšanas ceļā netrūkst nopietnu izaicinājumu un pārsteidzošu jaunatklājumu. Miljoniem cilvēku var dalīties ar savu stāstu par to, kā tas sācies viņiem. Sācies Alfā. Dzīve uzdod jautājumus. Ja tevi interesē atrast sev svarīgas atbildes, tad šis kurss ir domāts tieši tev! Varbūt - tavam draugam? Bet, varbūt – jums abiem?! Nāc un piedalies! Vakara sākums – pl. 18:30. Ja neesi kristīts vai iesvētīts, pēc kursa beigšanas varēs apmeklēt iesvētes kandidātu nodarbības un saņemt kristību un iesvētību.

Kas ir Alfa? 
Tas ir sākums un iespēja – kristietības pamati nepiespiestā formātā, svarīga personiska iespēja – uzdot jautājumus un atrast atbildes uz savas dzīves vissvarīgākajiem jautājumiem, jautājumiem par mūžīgajām vērtībām, iepazīt jaunus draugus, saprast, kas ir baznīca un draudze, iespēja aiz ikdienas saskatīt ko vairāk. Iespēja ne tikai uzzināt, bet praktiski piedzīvot! Uzticēties Dievam, un ļauties pārmaiņām.
Laipni aicinām visus, kas nodomājuši apmeklēt Alfa kursu, piedalīties dievkalpojumā  – svētdienā pirms jaunā kursa sākuma.

Šī jau ir divdesmit trešā Alfa kursa sezona Dubultos! – mums ir pieredze, ar ko padalīties!

Vēlies uzzināt vairāk par Alfu? Skaties www.dubultudraudze.lv/Alfa,  www.alfakurss.lv, www.alpha.org.