Šī lapa ir izdrukāta no LELB Dubultu draudze
Interneta adrese:
http://www.dubultudraudze.lv/?ct=pasdraudze_actual&fu=read&id=563

Rudens Alfa – ar 7. oktobri

Ģirts
2020.09.07 17:37

Izzināt, atklāt, iepazīt – to, kas Tev patiesi svarīgs. Tāpat kā dodoties aizraujošā ekspedīcijā, arī ticības iepazīšanas ceļā netrūkst nopietnu izaicinājumu un pārsteidzošu jaunatklājumu. Miljoniem cilvēku var dalīties ar savu stāstu par to; kā tas sācies viņiem. Sācies Alfā. Dzīve uzdod jautājumus. Ja tevi interesē atrast sev svarīgas atbildes, tad šis kurss ir domāts tieši tev! Varbūt - tavam draugam? Bet varbūt - jums abiem?! Nāc un piedalies! Vakara sākums - pl. 18:30. Ja neesi kristīts vai iesvētīts, pēc kursa beigšanas varēs apmeklēt iesvētes kandidātu nodarbības un saņemt kristību un iesvētību.

Kāpēc Alfa? 
Tas ir sākums un iespēja – kristietības pamati nepiespiestā formātā, svarīga personiska iespēja – uzdot jautājumus un rast atbildes uz savas dzīves vissvarīgākajiem jautājumiem, jautājumiem par mūžīgajām vērtībām, iepazīt jaunus draugus, saprast, kas ir baznīca un draudze, iespēja aiz ikdienas saskatīt ko vairāk. Iespēja ne tikai uzzināt, bet praktiski piedzīvot! Uzticēties Dievam, un ļauties pārmaiņām.
Laipni aicinām visus, kas nodomājuši apmeklēt Alfa kursu, piedalīties Pļaujas svētku dievkalpojumā 3. oktobrī – svētdienā pirms jaunā kursa sākuma.

Šī jau ir divdesmit otrā Alfa kursa sezona Dubultos! – mums ir pieredze, ar ko padalīties:-)

Lūdzu pieteikties kursā, rakstot uz girtsp@latnet.lv vai pa tālruni 29265189 (Ģirts) vai pie draudzes mācītāja.
Vēlies uzzināt vairāk par Alfu? Skaties www.dubultudraudze.lv/Alfa,  www.alfakurss.lv, www.alpha.org.

Skaties Betas, Kšištofa un citus  stāstus : Alfakurss.lv

Saņem afišu