Šī lapa ir izdrukāta no LELB Dubultu draudze
Interneta adrese:
http://www.dubultudraudze.lv/?ct=pasdraudze_actual&fu=read&id=557

Par dievkalpojumiem laikā līdz 9. jūnijam.

Ģirts
2020.05.15 15:05

Dārgie draugi! Ziņojam par jaunumiem un noteikumiem draudzei laikā līdz 9. jūnijam. Svētdienas dievkalpojumi pl. 10 baznīcā notiks kā līdz šim, bet nu mīļi aicinām jūs uz ceturtdienas dievkalpojumiem pl. 19, nopietni ievērojot noteikumus un izvērtējot personiskos riskus un skaitā līdz 25 cilvēkiem. Atsākam arī mācītāja pieņemamo laiku, kas ir ceturtdienās no pl. 17 līdz 19.

Noteikumi
Baznīca ir atvērta un dievkalpojumi notiek tā, kā norādīts ziņojumos. Tomēr, ņemot vērā slimības izplatības risku un valstī noteiktos ierobežojumus, aicinām dievkalpojumā piedalīties attālināti, tam sekojot mūsu draudzes Facebook kontā.

Ja tomēr apsverat iespēju doties uz baznīcu, vispirms pārliecinieties, ka jums nav slimības pazīmju – paaugstinātas temperatūras, klepus, iesnu, galvassāpju u.c. Ja jūtaties veseli, apdomājiet, ka dievnamā var būt kāds cilvēks, no kura varat saslimt jūs.

Atrodoties dievnamā, jāuztur vismaz 2 m attālums no citiem. Tuvāk drīkst atrasties tikai tie, kuri ikdienā dzīvo kopā. Īpaši jāuzmanās ievērot distanci, ieejot dievnamā un izejot no tā. Saņemot dievgaldu, jāpienāk pa vienam. Ienākot un izejot, jādezinficē rokas.


Lai jums veselība, miers un Dieva svētība!